ÇANAKKALE / MERKEZ - Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okulumuz bahçesinde Filistin'de devam eden İsrail katliamına karşı dayanışma etkinliği düzenlendi.

Kas

Öğretmenler günü okulumuzda gerçekleştirilen öğretmenler günü yemeği ile kutlanmıştır. Bu özel gün, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat BÜYÜK, eski okul müdürümüz Hüseyin ŞENGİL, okulumuzdan emekli olan kimya dersi öğretmeni Zahit BAL ve çok değerli öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Bu vesile ile ile tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı bir ömür diliyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz. Okul aile birliği üyelerimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde, okulumuz konferans salonunda yapılan programla saygı, rahmet ve minnetle andık.

İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, eşsiz başarıları ile tüm insanlığa mal olmuş örnek bir liderdir. O, bedenen aramızda olmasa da fikirleri, üstün kişiliği ve ileri görüşlülüğü ile aziz milletimizin gönlünde her daim yaşamaktadır. Fikirleriyle tüm zamanlara hitap eden bir öndere sahip olmanın verdiği gururla Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı. Ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm silah arkadaşları, gazilerimiz ve ebediyete göçmüş şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, Toki Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Emel AYAZ ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra geçici divan oluşturuldu. Açılış konuşması Okul Müdürü İsmail ÇETİN tarafından yapıldı. Denetim ve yönetim raporları ibra edildikten sonra yeni yönetim ve denetim kurulu üyelikleri oluşturuldu. Okuldaki kurul ve komisyonlara veli temsilcileri seçildi. Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Ekm

Okulumuzda Sivil Savunma Kulubü'nün düzenlemiş olduğu deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Hz. Muhammed (sav) ‘in dünyaya teşrifi dolayısıyla Hicri takvime göre Rebiülevvel ayının 12. günü idrak edilen Mevlid Kandil’i münasebetiyle okulumuzda gül suyu ve lokum ikram edilmiştir.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında Elazığ Hacı Hulusi Yahyagil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edilmiştir. Karşılıklı değişim programı kapsamında Çanakkale ve Elazığ'da çeşitli programlara iştirak edilmiştir.

Ekm

Okulumuzda Gazze'de yaşanan olaylarla ilgili panel düzenlendi.

Ekm

Çanakkale İl Müftümüz Mustafa BİLGİÇ okulumuzu ziyaret etmiştir.

Ara

Yeni başlayan öğrencilerimize ileride hatıra kalabilmesi adına “İmam Hatipte İlk Günüm” panosu hazırlayıp fotoğraf çekimi yapıldı ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. İlk günü olması hasebiyle sınıf rehber öğretmenleri tarafından okuldaki alanlar gezdirilerek okul tanıtımı yapıldı. Bu çalışmalarda emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

Tarassut Dergisinin 14. sayısı çıktı. Çıktığı günden bu güne içeriğiyle göz dolduran dergimiz 14. sayısı 68 sayfa olarak tasarlandı.

Mrt

Tübitak'ın Bilim ve Teknoloji Haftası Kapsamında Türkiyede 20 okulda gerçekleştirdiği Bilim Söyleşierinden birisi okulumuzda gerçekleştirildi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammed Sait GÖKALP'in yönetiminde gerçekleştirilen söyleşinin konusu "Yapay Zeka - Geleceğin Okulları ve Öğrencileri" idi.

Mrt

Yeni Okulumuz, Pansiyonlarımız ve Spor Salonumuzdan Resimler