ÇANAKKALE / MERKEZ - Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıfa Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları devam ediyor. Tüm İlkokul 4.sınıf öğrencilerimize Seçme Sıavına bekleriz.

Nis

Okulumuz bahçesinde öğretmenlerimiz ve mesai arkadaşlarımız ile birlikte ailece iftar düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Pansiyon söyleşilerimizin bu haftaki konuğu, Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Serdal BAL hocamız idi. “Allah’ın Dininin Yardımcısı Olmak” konulu söyleşi için hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Orman ve Tarım İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Ortaokullar Arası Şiir Yazma Yarışmasında İl 2. si olan öğrencimiz Esma Ecmel SAYIN’IN ailesini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimizle ile iftarda birlikte olduk. Bizlerle birlikte olan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşımızın Şairi, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anmak ve 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıldönümünü ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin 109. yılını kutlamak üzere Milli Şuur Günü programı gerçekleştirildi.

Mrt

Nurettin Topçu Düşünme Kulubü tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 10. sınıf öğrencilerimizle münazara etkinliği düzenlendi.

Mrt

Kariyer günleri projemiz kapsamında bu hafta konuğumuz Çomü Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ÜNVER hocamız idi. Hocamıza öğrencilerimizle buluşması için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda eğlenerek öğreniyoruz etkinlikleri kapsamında yabancı dil ağırlıklı eğitim gören 6. sınıflarımız ile “Smartword” etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Burcu TEPELİ DUMAN'I tebrik ederiz.

Mrt

Hoş geldin 11 Ayın Sultanı. Hoşgeldinrahmet, mağfiret ve berat ayı. Ramazan ayımız mübarek olsun.

Mrt

Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammed ERAT tarafından öğrencilerimize Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri ve 18 Mart Çanakkale Zaferini Anlamak konulu konferans verildi. Değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Deniz Feneri Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan "İyilik Okulu" Projesinin tanıtımı okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 10. Sınıf öğrencileri arasında "The Effects of Social Media on Behavior" konulu İngilizce münazara programı gerçekleştirildi.

Emeği geçen İngilizce öğretmenlerimiz Dudu Gül ve Şeyma Aygül' e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Söke Anadolu Lisesi kuruculuğunda başlatılan, okulumuzun da  dahil olduğu, Türkiye'den 9, İtalya'dan 3, Romanya'dan 4, Gürcistan'dan 1 okulun da proje ortağı olarak yer aldığı, “GREENOBBY” adlı e-Twinning Projesi, okulumuzda İngilizce Öğretmeni Dudu GÜL ve 10-B sınıfı öğrencileri tarafından yürütülecektir. “GREENOBBY”, Erasmus’a aday projedir. Sıfır atık ve iklim değişikliği temasının yanı sıra, proje “Biomimicry” (Doğanın Binlerce Yıllık Birikiminden Esinlenen Tasarım) kavramı ile öğrencilerimiz inovatif yaklaşımları yakından takip edeceklerdir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında, deprem bilincinin öğrencilerimizde oluşması ve deprem anında yapılacaklar konusunda daha tecrübeli olabilmek için, 06.30.2024 tarihinde okulumuzda öğrenci ve bütün okul personelinin katılımı ile deprem tatbikatı düzenlenmiştir.